Jonathan Andersin kutsuttu DLA Piperin osakkaaksi

news
02 May 2023
Insights

Jonathan Andersin on kutsuttu DLA Piper Finlandin osakkaaksi 1.5.2023 alkaen. Jonathanin erityisosaamista ovat venture capital -sijoitukset.

Jonathan on avustanut lukuisia suomalaisia startup- ja kasvuyrityksiä sekä kotimaisia ja ulkomaisia venture capital -sijoittajia rahoituskierroksilla ja erilaisissa transaktioissa. Lisäksi Jonathan neuvoo asiakkaita erilaisissa M&A- ja muissa yritysjärjestelyissä, mukaan lukien buyout-sijoitukset, velkarahoitus ja rahastojen muodostaminen, sekä työskentelee yleisen yhtiöoikeuden parissa. Jonathan on suosittu kouluttaja venture capital -sijoituksiin sekä startup-yrityksiin liittyvissä asioissa ja esiintyy säännöllisesti erilaisissa koulutuksissa sekä tapahtumissa, kuten Slush. Vuonna 2022 Venture Capital Journal valitsi Andersinin yhdeksi vuoden 2022 nousevista tähdistä 40 under 40 -rankingissaan. Jonathan on kirjoittanut kirjan Venture capital -sijoitukset – käsikirja rahoituskierroksille (2021), joka on alan ensimmäinen käsikirja Suomessa. 

"Olemme iloisia voidessamme toivottaa Jonathanin tervetulleeksi toimistomme osakaskuntaan. Jonathanin nimittäminen tukee toimiston ja Corporate-osaamisryhmämme viime vuosien loistavan kehityksen jatkumista myös tulevaisuudessa sekä tuo lisäarvoa asiakkaillemme" kommentoi Managing Partner Ilkka Liljeroos

Jonathan Andersin sanoo: "On ilo jatkaa palvelujemme kehittämistä yhtiön osakkaana erinomaisen kotimaisen ja globaalin tiimimme kanssa. Pyrkimyksemme on tuottaa asiakkaillemme sellaista strategista tukea, osaamista ja työkaluja, joita he tarvitsevat menestyäkseen – missä tahansa heillä on liiketoimintaa."