DLA Piper ja Reveal julkistavat tekoälypohjaisen ratkaisun lahjontaepäilyjen havaitsemiseksi

news
22 Aug 2023
Press release
  • Uusi ratkaisu lyhentää sisäisiin tutkintoihin ja compliance-tarkastuksiin käytettävää aikaa.
  • Nopeampi, tehokkaampi ja edullisempi kuin perinteiset teknologia-avusteiset ja manuaaliset vaihtoehdot.
  • Räätälöity malli perustuu Revealin mukautuvaa tekoälyä ja käyttäytymisanalyysiä hyödyntävään alustaan.

DLA Piper julkistaa tänään tekoälyä hyödyntävän Aiscension Bribery -palvelun, joka on suunniteltu havaitsemaan lahjontariskit yrityksissä. Palvelu mullistaa riskien havaitsemisen yhdistämällä DLA Piperin juridisen osaamisen ja johtavan tekoälypohjaisten e-Discovery-ohjelmistojen tarjoajan, Revealin, tekoälyteknologian.   

Lahjonta ja korruptio ovat vakavia uhkia organisaatioiden toiminnalle. Sakot voivat nousta satoihin miljooniin euroihin, kun taas maineelle mahdollisesti aiheutuva vahinko voi olla mittaamaton. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet ja säännölliset tarkastukset ovat organisaatioille välttämättömiä, mutta usein sekä aikaa vieviä että kalliita.

Aiscension Bribery mahdollistaa sisäisten tutkintojen ja compliance-tarkastuksien suorittamisen 10 kertaa nopeammin, tarkemmin ja kustannustehokkaammin kuin mikään muu vaihtoehto. Tekoäly myös trianguloi tietoja tavalla, johon ihminen ei pysty, ja tunnistaa kuvioita ja poikkeavuuksia valtavista tekstimassoista. Se voi analysoida tietoja yli 100 kielellä. DLA Piperin juristit ovat kouluttaneet tekoälyohjelmiston havaitsemaan keskeiset lahjontakäyttäytymisen muodot, mukaan lukien lahjuksen antaminen tai vastaanottaminen, sisäisten menettelyjen kiertäminen ja lahjuspalkkiot. Räätälöity malli perustuu Revealin kokonaisvaltaiseen alustaan, jossa käytetään mukautuvaa tekoälyä ja käyttäytymisanalyysiä.

DLA Piperin Legal Director ja Aiscensionin toimitusjohtaja Ilan Sherr kommentoi: "Lahjontaan syyllistymisellä voi olla erittäin vakavia seurauksia organisaatiolle. Rikkomuksesta voi aiheutua suuria sakkoja, rikosoikeudellisia seuraamuksia ja pysyvää vahinkoa yrityksen brändille ja maineelle. Aiscension Bribery hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia ja pystyy analysoimaan valtavia informaatiomassoja mahdollisten ja todellisten rikkomusten paljastamiseksi.”

”Aiscension Bribery tarjoaa Compliance ja Investigations -palveluumme uuden mullistavan työkalun, jonka myötä juristimme voivat paremmin keskittyä strategiseen neuvontaan, ja asiakkaamme toteuttaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä", kommentoi DLA Piperin osakas Mika Oinonen, Head of Competition and Regulatory, Finland.

Revealin perustaja ja toimitusjohtaja Wendell Jisa lisäsi: "Yhdistämällä DLA Piperin syvällisen juridisen osaamisen Revealin johtavaan tekoälyteknologiaan olemme luoneet ratkaisun, joka lyhentää tutkintaan ja compliance-tarkastuksiin käytettyä aikaa sekä parantaa tarkkuutta ja kustannustehokkuutta. DLA Piperin juristien kouluttama tekoälyohjelmistomme tunnistaa kuvioita ja poikkeavuuksia valtavista tekstimassoista, jotta lahjontakäyttäytyminen voidaan havaita ja jotta organisaatiot voivat ennakoivasti puuttua lahjontariskeihin, suojata toimintojaan ja turvata maineensa."

Reveal on johtavan tekoälypohjaisen eDiscovery-alustan maailmanlaajuinen toimittaja. Tehokkaan tekoälyteknologian avulla ja alan suurimman datatieteilijätiimin tukemana Revealin pilvipohjainen ohjelmisto tarjoaa täyden valikoiman eDiscovery-ratkaisuja yhdellä alustalla. Revealin käyttäjiä ovat muun muassa asianajotoimistot, Fortune 500 -yritykset, oikeudellisten palvelujen tarjoajat, valtion virastot ja rahoituslaitokset yli 40 maassa viidellä mantereella.