DLA Piper avusti LähiTapiolaa kumppanuusneuvotteluissa CGI:n kanssa

news
13 Jul 2020
Cases

DLA Piper avusti LähiTapiolaa 49 miljoonan euron kumppanuussopimuksen neuvottelussa CGI:n kanssa. Neuvotellun sopimuksen myötä CGI huolehtii siitä, että LähiTapiolan uudet hankkeet esimerkiksi digipalveluiden osalta saavuttavat niille asetetut tavoitteet.

Tavanomaiset sopimusmenetelmät eivät toimineet tilanteessa, jossa CGI toteuttaa vuosittain kymmenittäin erilaisia ketteriä projekteja LähiTapiolalle. DLA Piper avusti LähiTapiolaa sen luodessa täysin uudenlaiset hybridikehitysmallit ja sen tarvitsemat sopimuskäytännöt, joilla erilaiset palvelut saadaan tuotettua mahdollisimman ketterästi ja kustannustehokkaasti.

LähiTapiolan IT-hankinnoista vastaava johtaja Janne Kärkkäinen toteaa yhteistyön DLA Piperin kanssa olleen helppoa ja miellyttävää. ”Heidän IPT-tiimillä on syvä ymmärrys ICT-sopimusten laadinnasta ja toteuttamisesta”.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita on lähes 1,6 miljoonaa.

DLA Piper Helsinki IPT-tiimiä johti Partner Sami Rintala, lisäksi tiimiin kuuluivat Associatet Juulia Järvilehto ja Henri Almgren.