DLA Piper avusti Accountoria sopimusneuvotteluissa IT-infrastruktuurin ja loppukäyttäjäpalveluiden toteutuksesta Enfon kanssa

news
16 Dec 2022
Cases

Enfo ja Accountor ovat tehneet sopimuksen IT-infrastruktuurin ja loppukäyttäjäpalveluiden toteuttamisesta. Sopimus allekirjoitettiin 23.11.2022.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 238 M€. Yhtiö auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa.

Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, jossa yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa.

Sopimus Enfon kanssa kattaa laajasti Accountorin ICT-palveluita. Siihen kuuluvat palvelinkapasiteetti-, ylläpito- ja tukipalvelut, mukaan lukien julkisten pilvipalveluiden hallinta, lähiverkon hallintapalvelut sekä loppukäyttäjäpalvelut ja laitteiden hallinta- ja elinkaaripalvelut. Sopimus kattaa kaikki maat, joissa Accountor toimii.

”DLA Piperin tiimillä oli sopimusneuvotteluissa ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja meillä molemmilla neuvottelevilla osapuolilla oli tavoite löytää hyvä lopputulos. Neuvottelujen aikataulu oli kunnianhimoinen, mutta ammattitaitoisella otteella ja kaikkia osapuolia kunnioittavalla asenteella onnistuimme hienosti”, sanoo Accountorin CIO Matti Malinen.

”Sopimuskokonaisuus oli juridisesti poikkeuksellisenkin haastava, mutta laiva pysyi hienosti reitillä Sami Rintalan osaavan otteen ansiosta”, sanoo Accountorin Senior Legal Counsel Kai Lintunen.

Accountorin ja Enfon sopimusneuvotteluissa avustanutta tiimiä DLA Piperilla johti osakas Sami Rintala, lisäksi tiimiin kuuluivat Senior Associate Aleksi Nieminen sekä Associatet Juulia Olsson ja Antto Oksanen.