Joona Haapamäki nimitetty Counseliksi DLA Piperin Litigation & Regulatory -osaamisryhmään

news
23 May 2023
Insights

Joona Haapamäki on nimitetty Counseliksi DLA Piperin Litigation & Regulatory -osaamisryhmään 1.4.2023 lukien. Joona avustaa yritysasiakkaita, julkisen sektorin organisaatioita ja myös yksityishenkilöitä erilaisissa riita-asioissa niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesmenettelyissäkin. Joonalla on kokemusta muun muassa erilaisiin toimitussopimuksiin, yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin, rakennus- ja energiaprojekteihin, finanssisektoriin ja vuokrasopimuksiin liittyvistä riita-asioista. Hän on avustanut asiakkaita myös hallintotuomioistuimissa ja rikosasioissa.

Joona on ehtinyt avustaa useilla eri liiketoimintasektoreilla toimivia asiakkaita. Riidanratkaisussa häntä kiehtoo erityisesti se, että jokainen asiakas ja juttu ovat erilaisia. Hänen kokemuksensa mukaan vireille tulevien riita-asioiden taustalla on useimmiten aito erimielisyys esimerkiksi sopimuksentulkintaan liittyen. Joonan mielestä on hienoa avustaa asiakkaita mielenkiintoisissa ja haastavissa toimeksiannoissa, ja hän kääntääkin kaikki kivet päästäkseen asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tähänastisella urallaan yksittäistä mieleenpainuvinta juttua Joona ei pysty nimeämään. Sen sijaan hän tuntee ylpeyttä kaikista toimeksiannoista, joissa on työpanosta säästelemättä saavutettu lopputulos, johon asiakas on ollut tyytyväinen.

Ennen siirtymistään DLA Piperille Joona ehti työskennellä riidanratkaisun parissa myös toisessa asianajotoimistossa. Tuomioistuinharjoittelunsa hän suoritti Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

DLA Piperin ilmapiiriä Joona kuvaa kannustavaksi. Erinomaisen tiimin ja mukavien työkavereiden lisäksi Joona arvostaa sitä, että DLA Piperilla puitteet laadukkaan työn tekemiseen ovat kunnossa. "Oma tiimini on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja kokemusta. Tiimissämme on mukavan rento ilmapiiri tehdä töitä ja osaamista löytyy kaikenlaisten riita-asioiden laadukkaaseen hoitamiseen", Joona toteaa.