DLA Piper Mergermarketin 2023 M&A-tilaston kärjessä

news
09 Jan 2024
Insights

Tuoreen Mergermarket Legal Advisor League Tables 2023 -tilaston mukaan DLA Piper on jo seitsemättä vuotta peräkkäin avustanut useammassa yrityskaupassa kuin mikään muu asianajotoimisto Pohjoismaissa. Suomessa DLA Piper pitää kolmatta peräkkäistä kertaa kolmatta sijaa transaktioiden lukumäärän mukaan 44 transaktiolla. 

Vuonna 2023 olimme mukana 262 transaktiossa Pohjoismaissa. DLA Piper on jälleen kerran ykkönen transaktioiden määrässä myös maailmanlaajuisesti ja Euroopassa. Maailmanlaajuisesti olimme mukana yli tuhannessa transaktiossa, useammassa kuin mikään muu asianajotoimisto. 

Salla Tuominen, DLA Piperin Suomen Corporate-praktiikan johtaja, kommentoi:
"Haluan kiittää yhteistyöstä asiakkaitamme ja erinomaista M&A-tiimiämme, sekä meitä tukeneita muita asiantuntijoitamme. M&A-markkinalla oli haasteita koko vuoden ajan, mutta olen ylpeä saavutuksistamme. Olemme olleet mukana useammassa yritysjärjestelyssä kuin mikään muu asianajotoimisto globaalisti. Voimmekin tarjota asiakkaidemme hyödyksi arvokasta tietoa vallitsevasta markkinakäytännöstä ja -kehityksestä, mukaan lukien markkinadynamiikka, hinnoittelumekanismit, riskienhallintastrategiat ja monet muut tärkeät asiat."

Global M&A Intelligence Report

Vuosittainen Global M&A Intelligence -raporttimme tarjoaa tietoa M&A-transaktioiden markkinakäytännöistä ja trendeistäeri puolilla maailmaa. Viimeisin raporttimme perustuu analyysiin noin 800:sta vuonna 2022 tehdystä yksityisestä yrityskaupasta, joista noin 200 tehtiin Pohjoismaissa, 120 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, 170 Manner-Euroopassa, 250 Yhdysvalloissa ja 50 Aasian ja Tyynenmeren alueella. Raportti perustuu myös vuosina 2018-2021 tehtyjen yli 2 500 muun kaupan analyysiin.

Jos haluat saada enemmän tietoa rajat ylittävistä yrityskaupoista, pyydä kopio tuoreimmasta Global M&A Intelligence -raportistamme linkin takaa.