Tervetuloa DLA Piperin Afternoon Tea -webinaariin 29.10.2020!

event
29 Oct 2020

Hengähdä hetki työpäivän lomassa, ota kuppi teetä ja tule mukaan Finance & Projects -tiimimme webinaariin torstaina 29.10. klo 14.00-15.00.

Webinaarissa käymme läpi LIBOR-siirtymän ajankohtaisia asioita, keskustelemme mitä vaihtoehtoja on tarjolla LIBOR-viitekoron korvaavaksi koroksi ja mitä toimenpiteitä markkinatoimijoiden tulisi asiaan liittyen tehdä. Lisäksi pureudumme Brexit-prosessin viimeisimpiin vaiheisiin ja Brexitin vaikutuksiin rahoitussopimuksissa ja rahoitusalan palvelujen tarjonnassa.

Rahoitusjuristiemme Kristiina Hirvan ja Mikko Luukkosen seurana webinaarissa ovat Lontoosta DLA Piperin Financial Services -sektorin Global Co-Chairs Mark Dwyer ja Tony Katz ja kommentaattorina DLA Piper UK:n Head of Finance Sarah Day.

Webinaariesitykset pidetään englanniksi.

Taustatietoa:

LIBOR:

  • Lontoon pankkien välisen koron eli LIBOR:in noteeraus on päättymässä vuoden 2021 lopussa.
  • 30.9.2020 jälkeen tarjolla tulisi olla myös muuhun kuin LIBOR-viitekorkoon sidottuja tuotteita ja LIBOR-viitekorkoon sidottujen lainojen osalta tulisi sopia selkeät fallback-ehdot.
  • 31.3.2021 jälkeen ei tulisi olla LIBOR-viitekorkoon sidottuja GBP-lainoja, jotka erääntyvät 31.12.2021 jälkeen.

Brexit:

  • Yhdistynyt kuningaskunta (UK) erosi Euroopan unionista perjantaina 31.tammikuuta ja käynnissä on siirtymäkausi, joka jatkuu vuoden 2020 loppuun.
  • Siirtymäkauden aikana EU ja UK neuvottelevat tulevasta suhteestaan.
  • Tiukan neuvotteluaikataulun vuoksi voidaan päätyä tilanteeseen, jossa sopimusta ei synny siirtymäkauden loppuun mennessä tai se syntyy vain rajatusti.

Tervetuloa seuraamaan webinaaria!